Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Algemeen»Bewaar het overzicht

Bewaar het overzicht

Plannen is topsport! Een van de belangrijkste aspecten van goed plannen is het overzicht weten te bewaren. Dit is tegelijkertijd ook het meest uitdagende aspect van een planning. Want wat gebeurt er als er geen overzicht is? Precies, de hele planning loopt in de war. Een veel voorkomend probleem bij een planning is dat er onverwachte veranderingen opspelen in de vorm van mutaties. U als planner zal vast weleens te maken krijgen met veranderingen in planningen. Maar hoe vangt u de veranderingen op en verspilt u tegelijkertijd zo min mogelijk bezetting?

Mijnrooster en overzicht

Mijnrooster is geschikt om overzicht te bewaren van minimaal te bezetten diensten versus de geplande diensten. Hierdoor wordt zoveel mogelijk werk uit handen genomen met de betrekking op overzicht in uw planning. Doordat u overal online kunt inloggen op onze software, behoudt u waar u ook bent het overzicht.

Met een minimale bezetting uw planning realiseren is vaak uitdagend, maar niet onmogelijk. Mijnrooster maakt het mogelijk om de minimale bezetting op te vullen met gewenst kwalitatief personeel. Weten waar uw personeel op welk tijdstip mee bezig is, is essentieel voor uw planningsproces. De controlerende functie is ook opgenomen in mijnrooster. U houdt als planner altijd overzicht door constant toezicht.

Meer dan overzicht

Als planner bent u meer dan een probleemoplosser. U bent de slagader van het bedrijf. Maak daarom gebruik van een planningssysteem dat goed werkt. Mijnrooster kent verschillende voordelen:

  • Aanpasbaar naar uw wensen
  • In één oogopslag alles wat u nodig hebt
  • Koppelingen met verschillende systemen
  • Overstap service

Dit klinkt natuurlijk mooi, maar hoe gaat dit dan in zijn werking? Door een mutatie kan een tekort of een onbezette dienst ontstaan. Het dashboard van Mijnrooster maakt de onderbezetting overzichtelijk zichtbaar. Met de geïntegreerde scenarioplanner ziet u vervolgens eenvoudig welke mogelijke oplossingen er zijn.