Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Geen categorie»Jaarafsluiting checklist

Jaarafsluiting checklist

Het einde van het jaar is in zicht en daarom hebben wij een checklist gemaakt voor zaken rondom uw personeelsplanning en urenregistratie. Hiermee gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Hier komt ‘ie:

  • Controleer de planning horizon en pas deze eventueel aan. Deze kunt u vinden via Beheer > Instellingen.
  • Controleer de einddata van uw basisroosters en doe een paar steekproeven in het nieuwe jaar om te controleren of de roosters naar verwachting zichtbaar zijn.
  • Loop de verlofstanden van uw personeel na. De restanten kunnen overgezet worden naar het nieuwe jaar, dus check of de huidige standen naar verwachting zijn. Hierna kunt via nieuwe standcorrecties de restanten overzetten of de restanten door ons laten importeren: https://knowledgebase.plan8.nl/display/MRKC/Verlof+restanten+van+het+vorige+jaar+laten+importeren
  • Startsaldi van de verlofstanden toevoegen aan het nieuwe jaar. Op het standen tabblad van uw personeel kunt u de beginstand invoeren. Eventueel kunt u ook een rekenregel toevoegen die deze standen automatisch berekend o.b.v. de arbeidsverhoudingen. Bij vragen hierover kunt u ons altijd even een mailtje sturen.
  • Controleer of alle feestdagen voor het komende jaar zijn aangemaakt: https://knowledgebase.plan8.nl/pages/viewpage.action?pageId=4522039

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd een mailtje sturen of tijdens kantooruren bellen.