Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Algemeen»Mijnrooster BV

Mijnrooster BV

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen pLAN8 die de afgelopen maanden hun beslag hebben gekregen. pLAN8 is als specialist op het gebied van personeelsplanning met Mijnrooster als handelsnaam, al meer dan 12 jaar uw vertrouwde partner voor personeelsplanning in de Cloud.

Zoals u weet is Mijnrooster uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om die reden werd het tijd om Mijnrooster onder te brengen in een zelfstandige unit, met een eigen herkenbare focus en verantwoordelijkheid, om het huidige succes te kunnen continueren, door te groeien en verder te professionaliseren. Vandaar dat alle commerciële activiteiten per 1 januari zijn ondergebracht in Mijnrooster BV.

Voor u als klant betekend dat op de korte termijn dat er eigenlijk niets veranderd, u mag nog steeds dezelfde service en kwaliteit van dezelfde mensen verwachten. Ook zullen alle contractuele afspraken, voorwaarden en tarieven, die voorheen gemaakt zijn met pLAN8 Consultancy & Development BV uiteraard ongewijzigd overgenomen worden. Daarin verandert helemaal niets voor u als bestaande klant.

De eerste wijziging die we wel door voeren is dat we vanaf 1 Maart gaan factureren vanuit de nieuwe BV en daarmee ook het rekening nummer is gewijzigd. Deze info vindt u terug op de facturen die u van ons vanaf maart ontvangt. Indien u ons gemachtigd heeft voor automatisch incasso, zullen we u eenmalig verzoeken een nieuwe machtiging af te geven.

Nu Mijnrooster als zelfstandig bedrijf z’n eigen herkenbare koers kan varen, zal pLAN8 zich blijven richten op alle overige activiteiten op het gebied van personeelsplanning en op het verder uitwerken van samenwerkingsverbanden zoals we reeds met Kindplanner, EasySecure en accountantskantoren door het land hebben. Binnenkort volgt daarover nog meer nieuws, waarbij we een nieuwe samenwerking opzetten voor het bedienen van een specifieke branche en uitbreiding in het buitenland.

Uiteraard blijven zowel Mijnrooster als pLAN8 ervaring en kennis uitwisselen om op alle gebieden u te kunnen voorzien van de juiste middelen en advies om uw personeelsplanning vorm te geven.

We kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.