Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Mijnrooster ontwikkeling»mijnrooster is geschikt voor de nieuwe CAO beveiliging

mijnrooster is geschikt voor de nieuwe CAO beveiliging

nieuws_beveiligingDe werkgevers en bonden hebben recent een nieuwe CAO afgesproken voor de particuliere beveiliging. Deze kent een aantal wijzigingen met betrekking tot de wijze van plannen en de wijze van berekeningen inzake bepaalde toeslagen. Met ingang van periode 10 2013 zal deze nieuwe CAO in werking treden. Het doel van de wijzigingen is om meer rust in de planning te verkrijgen waardoor er een betere afstemming plaats vindt tussen werk en privé tijd.

Gewijzigde CAO vraag op tijd aanpassingen

Alle beveiligingsbedrijven zullen dus met deze nieuwe regelgeving te maken krijgen. De beveiligingsbedrijven die gebruik maken van “mijnrooster.nl” zullen hier op tijd (lees: uiterlijk periode 7) voor ingericht zijn. De programmeurs van pLAN8 zijn momenteel de aanpassingen aan het verwerken in onze testomgeving die speciaal is ingericht op beveiligingsvraagstukken.
Aan de hand van realistische situaties kan hiermee goed getest worden of de informatie voor directie, planner en medewerker correct worden berekend en gerapporteerd. Dit laatste kan uiteindelijk ook rechtstreeks gekoppeld worden aan een verloningspakket.

mijnrooster.nl maakt plannen flexibel

mijnrooster.nl is een flexibel online planningstool die iedere gebruiker 24/7 inzage geeft in de planning, standen, roosters, adressen, etc. Door onze jarenlange kennis in de beveiligingsbranche weten wij als geen ander wat er in beveiligingsland speelt en kunnen hierdoor goed inspelen op uw planningsvraagstukken. Mede door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding biedt mijnrooster.nl de juiste oplossing aan ieder beveiligingsbedrijf. De relevante CAO bepalingen uit de beveiliging CAO zijn gekoppeld met de meeste salarisapplicaties zoals NMBRS, Loket.nl, Unit4 etc.

mijnrooster beveiliging specifieke versie

Speciaal voor de beveiliging branche heeft pLAN8 een specifieke mijnrooster.nl versie samengesteld. mijnrooster beveiliging is een kant en klare online planningtool voor de beveiliging branche. Implementeren en in gebruik nemen kan snel.
mijnrooster beveiliging is eenvoudig in gebruik.

Contact

De beveiligingdeskundige mijnrooster.nl specialist Ronald Sinnige heeft antwoord op al uw vragen. Neem gerust contact op via 088 088 02 88.