Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Mijnrooster ontwikkeling»mijnrooster investeert in server verhuizing om snelheid en veiligheid te waarborgen.

mijnrooster investeert in server verhuizing om snelheid en veiligheid te waarborgen.

Enkele weken geleden is mijnrooster een server verhuizing ondergaan. Hier heeft u helemaal niets van gemerkt. Toch vertellen we u graag waarom we zijn verhuisd naar een nieuwe server en wat het precies inhoudt.

Mijnrooster is een SaaS applicatie. SaaS staat voor Software as a service, ook wel Software on Demand genoemd. Dit houdt in dat u met mijnrooseter uw EPD in de Cloud heeft staan. Hierbij zorgen wij voor de installatie, het onderhoud én het beheer. Als gebruiker kunt u op ieder moment en overal gebruik maken van de software over het internet. Om dit mogelijk te maken worden alle data ondergebracht in onze servers in een datacentrum.

Om mijnrooster te verbeteren hebben we enkele weken geleden geïnvesteerd in een server verhuizing. Alle data is overgezet en de testperiode is inmiddels achter de rug. We zijn blij te vermelden dat alles goed gaat en dat mijnrooster nu op een snellere en stabielere server draait als voorheen.

mijnrooster heeft goede voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat onze klanten niks zouden merken van de verhuizing. Met die reden is er voor gekozen om op voorhand niet te communiceren over de verhuizing. Door de nieuwe server kunnen onze klanten nog beter en prettiger werken met mijnrooster. Natuurlijk blijft ook de veiligheid van mijnrooster met de nieuwe server volledig gewaarborgd.

We hopen dat u nu met nog meer plezier van mijnrooster gebruikmaakt.