Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Nieuwe klanten & partners»mijnrooster is geschikt voor iedere branche

mijnrooster is geschikt voor iedere branche

In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, zodra u medewerkers in dienst hebt, krijgt u te maken met het maken van een rooster of planning. mijnrooster is geschikt voor uiteenlopende organisaties: of er nu tientallen werknemers per dag in uw bedrijf werkzaam zijn, of dat uw bedrijf hoofdzakelijk werkt met flexwerkers. Afgelopen periode heeft een aantal nieuwe bedrijven zich aangesloten bij mijnrooster. Deze organisaties zijn ieder werkzaam in verschillende branches. Wij zijn blij dat wij deze nieuwe klanten bij mijnrooster kunnen verwelkomen!

Hulpdiensten

Slachtofferhulp Nederland heeft zich onlangs aangesloten bij mijnrooster. Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Medewerkers van dit bedrijf werken als één team samen om slachtoffers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bovendien werkt Slachtofferhulp Nederland met piketdiensten, wat inhoudt dat zij 24/7 beschikbaar zijn. Een goede personeelsplanning is in dit geval natuurlijk noodzakelijk. Mijnrooster zal hen hier voortaan goed bij kunnen helpen!

Evenementen

Op grote evenementen, zoals festivals en beurzen, is het belangrijk dat er voldoende personeel aanwezig is. Bij dit soort gelegenheden wordt vaak gewerkt met flexwerkers en het inplannen van flexwerkers is maatwerk. Met mijnrooster kunt u gelukkig eenvoudig gebruikmaken van clusterplanningen en flexpools. Ook onze nieuwe klant Eventure zal deze voordelen van mijnrooster vanaf nu kunnen ervaren. Welkom Eventure! We hopen dat mijnrooster jullie zal helpen om het personeel op elkaar af te stemmen!

Tandartspraktijken

Tandartspraktijken hebben veel baat bij een heldere planning. Gezien hun drukbezochte spreekuren en controlemomenten, is het belangrijk om zicht te houden op het rooster. Zo wordt over- en onderbezetting voorkomen. Tandartspraktijk Brummelhuis roostert haar personeel nu in met mijnrooster! Hopelijk draagt mijnrooster zo bij aan het leveren van ‘service met een glimlach’!

Medische zorgcentra

Medische zorgcentra maken een nauwe samenwerking met verschillende zorgverleners mogelijk. Wij zijn blij dat wij Medisch Centrum de Kroon als nieuwe klant kunnen aankondigen. Bij Medisch Centrum De Kroon zetten diverse zorgverleners in verschillende praktijken en gezondheidscentra zich in voor uw gezondheid. Dat vraagt een goede organisatie. mijnrooster kan daar nu een steentje aan bijdragen.

Ook Gezondheidscentrum Abel Tasman plant nu met mijnrooster! De huisartsen bij Abel Tasman staan dicht bij alle veranderingen in de zorg. Met hun brede oriëntatie kunnen zij mensen helpen de juiste keuzes te maken: ‘uw zorg is hun zorg’ en hun zorg is vanaf nu mijnroosters zorg!

Wij heten onze nieuwe klanten hartelijk welkom. We hopen dat zij veel profijt hebben van en gemak ervaren tijdens het gebruik van ons online planningsysteem. Bent u nieuwsgierig naar mijnrooster in de praktijk? Vraag uw eigen demo op maat aan en ervaar één maand lang helemaal gratis de gemakken van mijnrooster met uw eigen mijnrooster omgeving. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.