Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Nieuwe klanten & partners»mijnrooster verwelkomt Flexwerf als nieuwe klant

mijnrooster verwelkomt Flexwerf als nieuwe klant

Afgelopen week hebben we Flexwerf mogen verwelkomen als nieuwe klant. Flexwerf verzorgt co-packing in de meest ruime zin van het woord. Flexwerf verzorgt alle werkzaamheden waar medewerkers van bedrijven relatief gezien te duur voor zijn, zodat deze bedrijven en hun medewerkers zich kunnen bezighouden met de core-business van het bedrijf. Deze werkzaamheden worden allemaal op eigen locatie van 1000 vierkante meter uitgevoerd door flexwerkers en dit vergt uiteraard een strakke planning.

Flexwerf maakt gebruik van de mobiele versie van mijnrooster. Het voordeel van deze versie is dat medewerkers altijd en overal gebruik kunnen maken van mijnrooster. Inmiddels zijn er zo’n 1000 medewerkers, verspreid over de klanten van mijnrooster, die van deze mobiele versie gebruik maken.

Speciaal voor Flexwerf heeft mijnrooster de mobiele versie van mijnrooster iets uitgebreid. Dankzij deze speciale ontwikkelingen hebben we een compleet passende planning gemaakt voor Flexwerf. Geen planning is hetzelfde, maar deze werkt altijd in mijnrooster.