Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Algemeen»Nieuwe functionaliteit: Loonstroken

Nieuwe functionaliteit: Loonstroken

Als u naast mijnrooster gebruik maakt van Nmbrs voor uw salaris administratie dan is het (al langere tijd) mogelijk om deze twee applicaties aan elkaar te koppelen zodat u niet handmatig de loonuren hoeft over te zetten. Nu is het echter ook mogelijk om de loonstroken die gegenereerd worden in Nmbrs weer te importeren in mijnrooster. Zo hoeft uw werknemer enkel in te loggen in mijnrooster om inzicht te hebben in de planning, vakantie-uren, loonstroken, vakantie aanvragen etc.

Hoe gaat de koppeling met Nmbrs in zijn werk?

In mijnrooster heeft u van al uw werknemers onder andere de planning, vakanties, ziektes, trainingen en compensatie uren staan. Op elk gewenst moment kunt u voor alle (of specifieke) medewerkers het salaris rapport genereren. In dit salaris rapport kunnen we elke gewenste CAO regel opnemen om bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslagen (ORT’s) te berekenen.
Dit rapport kunt u dan met één druk op de knop exporteren naar Nmbrs. In Nmbrs kunt u van al deze informatie de loonstroken genereren.

Loonstroken in mijnrooster

Sinds kort is het mogelijk om de loonstroken die u heeft gegenereerd in Nmbrs weer te importeren in mijnrooster. Medewerkers vinden dan bij hun persoonsgegevens een extra tabblad met de naam Loonstroken waarop ze de loonstroken per maand kunnen openen. Medewerkers kunnen enkel hun eigen loonstroken openen.