Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Online rooster maken

Home»Online rooster maken

U kunt een rooster op verschillende manieren maken, het belangrijkste is dat een rooster betrouwbaar is. Wij zijn continu bezig om de betrouwbaarheid van mijnrooster te vergroten. Als planner heeft u met verschillende factoren te maken die elkaar kunnen beïnvloeden. Een kleine mutatie kan al grote gevolgen hebben.

Mijnrooster heeft een planningsysteem ontwikkeld waarmee u betrouwbaar een online rooster maakt. Bij elke mutatie zorgt mijnrooster ervoor dat dit door werkt in uw planning. Zo kunt u de gevolgen overzien en er op inspelen.

Met meerdere locaties en veel werknemers is het lastig het overzicht te bewaren als u de planning aan het maken bent. Met mijnrooster bewaart u het overzicht, ongeacht de grote van uw organisatie. Het personeel kan overal inloggen, om zo de planning online te bekijken.

Niet alleen programmeurs hebben aan ons planningsysteem gewerkt, maar ook planners. Zij weten als geen ander waar u als planner tegen aanloopt. De oplossingen voor deze knelpunten hebben wij geïntegreerd in mijnrooster. Ons planningsysteem maakt uw leven een stuk makkelijker.

Daarnaast hebben de programmeurs van mijnrooster, het planningssysteem zo ontwikkeld dat er een koppeling gemaakt kan worden met de meeste systemen. Zo kunnen er koppelingen gemaakt worden met salarisadministratie, verzuimbeheer en personeelsadministratie systemen. Mijnrooster zorgt ervoor dat niet alleen de betrouwbaarheid van uw planning wordt vergroot, maar ook vergroot het de betrouwbaarheid van andere delen binnen uw organisatie, zoals de salarisadministratie.

Sinds het oprichten van mijnrooster hebben wij telkens ondervonden dat geen een planning hetzelfde is. Daarom bieden wij mijnrooster niet aan als een standaardpakket, maar gaan wij eerst met u in gesprek. Wij bespreken met elkaar waar u momenteel tegen aanloopt en wat u graag terugziet in een planningsysteem. Vervolgens passen wij mijnrooster aan naar uw wensen en behoefte.

Bij het integreren van het planningsysteem in uw organisatie zit een overstapservice. Wij zorgen dat de huidige planningen worden verwerkt in mijnrooster, ongeacht hoe deze momenteel verwerkt is. Zo kunt u snel en gemakkelijk aan de slag.

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? U kunt ons bereiken op 088 088 02 88