Efficiënte koppeling met uw loonadministratie

Als administrateur of accountant bent u verantwoordelijk voor de boekhouding van duizenden klanten. Stelt u zich eens voor dat de gewerkte uren niet meer uit Excel-sheets hoeven worden overgenomen en ingevoerd, maar met slechts één klik verstuurd worden naar uw applicatie voor salarisadministratie. Hiermee bespaart u veel tijd en voorkomt u onnodige, menselijke fouten.

Mijnrooster biedt koppelingen

Mijnrooster kan gekoppeld worden met verschillende applicaties zoals voor het verwerken van de loonadministratie. Hiermee beschikken uw klanten over één compleet en overzichtelijk systeem voor personeelsplanning, urenregistratie en salarisverwerking. En dat biedt ook voordelen voor u als administrateur of accountant. Aan het einde van de loonperiode stuurt u eenvoudig vanuit mijnrooster de gewerkte uren door naar het betreffende loonpakket. Alles wordt gesynchroniseerd: van toeslaguren tot ziekte-uren en kilometervergoeding. Op basis hiervan wordt de loonstrook automatisch gegenereerd en bespaart u veel tijd.

Een greep uit onze partners

De voordelen voor uw administratie- / accountantskantoor:

U voorkomt dubbele/foutieve invoer

U bespaart tijd

U beschikt altijd over actuele informatie

Koppelingen met mijnrooster

Mijnrooster kan gekoppeld worden met verschillende applicaties, bijvoorbeeld voor het verwerken van de HRM- en loonadministratie. Gegevens kunnen hierdoor eenvoudig worden uitgewisseld. Een greep uit de mogelijkheden:

Google Maps

Partner worden

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor een koppeling met uw salarisadministratie? Neem contact met ons op via 088 088 0288 of vul het formulier hiernaast in.