Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Helpdesk

Heeft u vragen of zoekt u uitleg over mijnrooster? Neem dan eens een kijkje in ons kenniscentrum: kc.mijnrooster.nl.

Voor support zijn wij bereikbaar via het formulier hiernaast, per e-mail naar support@mijnrooster.nl of tussen 09:00 en 17:00 uur per telefoon op nummer: 088 088 0288.

Op uw schriftelijke supportvraag reageren wij binnen 48 uur.

Alle schriftelijke support aanvragen komen binnen in ons ticketsysteem. Eventueel kunt u hierin ook zelf een account aanmaken om de status van uw tickets zien.

Ga naar https://jira.plan8.nl/servicedesk/customer/portal/1/user/login om in te loggen of om een account aan te maken. Eenmaal ingelogd kunt u rechtsboven in beeld naar uw aanvragen gaan.

Helpdesk formulier (niveau 1)

  Uw naam: *

  Uw e-mail adres: *

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Type de karakters over: *
  captcha

  Mijnrooster gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen voor de afhandeling van u vraag. We bewaren de gegevens zolang het relevant is om contact met u op te nemen, hierna zullen we uw gegevens verwijderen.

  Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

  Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


  Probeer mijnrooster gratis

  Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

  Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

  Vraag een quickscan aan