Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Jaarafsluiting checklist

Het einde van het jaar is in zicht en daarom hebben wij een checklist gemaakt voor zaken rondom uw personeelsplanning en urenregistratie. Hiermee gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Wijziging rekeningnummer Mijnrooster BV

Beste klant van Mijnrooster,

Ons rekeningnummer is per direct gewijzigd naar NL98 INGB 0008 4239 67 ten name van Mijnrooster BV. Dit nieuwe rekeningnummer zult u vanaf nu ook vinden op de factuur. Ook openstaande facturen kunnen op dit nummer betaald worden.

Met vriendelijke groet,

Het Mijnrooster team

Nieuwe gang van zaken en implementaties op afstand

Sinds de uitbraak van COVID-19 hebben er bij pLAN8 verschillende veranderingen plaatsgevonden. Zo werken we als het kan van huis uit en houden we op kantoor 1,5 meter afstand. Onze wekelijkse meetings vinden nog steeds plaats, maar dan online via videobellen. Ook implementatie, workshops en trainingen worden zo veel mogelijk via videobellen gedaan.

Biometrische tijdregistratie is goed te implementeren!

Naar aanleiding van een recent persbericht over een recordboete na gebruik van vingerafdrukken voor tijdregistratie, vind je hier een reactie op dit vonnis van de Autoriteit Persoonsgegevens en de acties die je kunt ondernemen. Wij vinden een reactie noodzakelijk, aangezien wij deze dienstverlening aanbieden en menen dat deze oplossing prima te gebruiken is binnen een bedrijf, mits goed geïmplementeerd.

Gepland onderhoud op zaterdag 2-5-2020

Op zaterdag 2-5-2020 zal er van 14:00 tot 22:00 uur gepland onderhoud plaatsvinden waardoor u geen gebruik kunt maken van mijnrooster. Tijdens dit gepland onderhoud zullen we voor de mijnrooster omgevingen noodzakelijke upgrades doen aan systeemsoftware en hardware. Deze upgrade is nodig, zodat u voor de komende periode weer verzekerd bent van een veilige en stabiele omgeving met betere prestaties. We streven ernaar om met mijnrooster meer dan 99% van de tijd online en bereikbaar te zijn, met de veiligheidseisen en snelheid waar onze klanten op rekenen! Dit geplande onderhoud gaat daarbij helpen. Indien het onderhoud sneller gaat dan verwacht en we er van overtuigd zijn dat we weer veilig online kunnen, zullen wat dat uiteraard doen. Als u na de downtime weer kunt inloggen, ook voor 22:00 uur, kunt u er van uitgaan dat het onderhoud is afgerond.

Uw Mijnrooster abonnement en de corona crisis

Beste klant van Mijnrooster,

Vrijwel alle bedrijven worden in deze crisis getroffen en wij zijn uiteraard geen uitzondering! Hoewel we geen terugval zien in onze support activiteiten, liggen vrijwel alle implementaties, opleidingen en workshops (tijdelijk) stil. De continuïteit van de dienstverlening is echter niet in gevaar en willen we samen met onze gewaardeerde klanten door deze crisis heen komen. Daarom zullen we vanaf maart onze betalingstermijn oprekken naar 90 dagen, zodat u meer tijd heeft om te betalen indien nodig.

Tijdregistratie op verschillende locaties

Tijd managen op verschillende locaties met de software van mijnrooster

Bij veel ondernemingen komt het nog voor dat de tijd wordt geregistreerd door middel van pasjes of kloksleutels. Helaas zorgt dit voor veel complicaties. Zo is het kwijtraken van het pasje of sleutel een steeds terugkomende complicatie. Daarnaast kan er met een pasje of sleutel ook makkelijker gefraudeerd worden. Wilt u wel de tijdregistratie van uw onderneming optimaal geregeld hebben? Dat kan! Met de software van mijnrooster is dat mogelijk. Met mijnrooster mobiel kunnen al uw werknemers in en uitklokken. De tijd wordt per minuut geregistreerd en verwerkt in het systeem. Daarnaast is het, met de software van mijnrooster, ook mogelijk om met een vingerafdruk de tijd te registreren. Zo voorkomt u problemen met verloren pasjes.

Mijnrooster resellers dag

Op woensdag 20 februari 2019 organiseert het team van mijnrooster een informatiedag speciaal voor onze resellers. Tijdens deze dag zullen we in een ontspannen sfeer het gebruik van mijnrooster; casussen, gezamenlijke ervaringen, vragen en nieuwe ontwikkelingen in het gebruik van mijnrooster bespreken.

Programma

10.30 uur Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
11.00 uur Nieuwe ontwikkelingen mijnrooster
12.30 uur Gezamenlijke lunch
13.00 uur Bespreking klantcases, wensen en roadmap ontwikkelingen 2019
15.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Meld u aan voor onze resellers:

Efficiënt personeel inzetten

Wanneer u een planning maakt wilt u het personeel zo goed mogelijk inzetten. Maar dit is een ruim begrip omdat er meerdere factoren zijn om rekening mee te houden. Daarmee bedoelen we het zo efficiënt mogelijk inzetten van personeel. Dit is natuurlijk niet zomaar even gedaan. Hiervoor is veel werk nodig als het gaat om plannen.

Identificeren en oplossen van knelpunten

In iedere planning komen knelpunten voor, helaas is dat bijna niet te voorkomen. Er zijn verschillende vormen van knelpunten. De een is eenvoudiger op te lossen dan de ander. Ook dragen verschillende knelpunten, verschillende risico’s met zich mee. Het meest belangrijke bij knelpunten is dat ze snel te identificeren zijn. Misschien denkt u: ja, dat is mooi gezegd, maar hoe doe ik dat zo eenvoudig? De software van mijnrooster heeft een functie die een specifiek knelpunt weet te identificeren wat de oplossing vereenvoudigt.