Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Wijziging reiskostenvergoedingen

Vanaf 1 april 2021 is er een wijziging in de reiskostenvergoedingen. Reiskostenvergoedingen voor thuiswerkdagen mogen dan niet meer, alleen daadwerkelijke reisdagen mogen nog belastingvrij vergoed worden. Als deze wijziging invloed heeft op uw huidige berekening van de reiskostenvergoedingen dan kunnen wij dit eenvoudig voor u aanpassen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Samenwerking met Datafox

In mijnrooster bieden we de mogelijkheid om tijdregistraties in te voeren. Deze inkloktijden en uitkloktijden kunnen ingevoerd kunnen worden via de mobiele omgeving, desktop omgeving of tijdregistratie modules. Voor deze tijdregistratie modules zijn we gekoppeld aan verschillen systemen en één daarvan zijn de modules van Datafox.

Automatische synchronisatie met Nmbrs

Als u gebruik maakt van een koppeling met Nmbrs dan bieden we nu de mogelijkheid aan om enkele gegevens automatisch te laten synchroniseren. Dit betreft de contactgegevens van de personen en deze kunnen we automatisch van mijnrooster naar Nmbrs synchroniseren. Past u bijvoorbeeld een e-mail adres aan? Dan wordt met een automatische synchronisatie dit e-mail adres ook aangepast in Nmbrs. Wilt u gebruik maken van deze automatische synchronisatie? Stuur ons dan een mailtje en wij zetten dit kosteloos voor u aan.

Dashboard met visuele gegevens

Wilt u graag inzicht in de uren van uw organisatie via interactieve grafieken? Dan zit u hier goed! De eerste klanten hebben het dashboard, waarmee allerlei data visueel zichtbaar gemaakt kan worden, in gebruik genomen. Interesse? Laat het ons weten!

Voor dit dashboard rekenen wij een extra tarief.

Jaarafsluiting checklist

Het einde van het jaar is in zicht en daarom hebben wij een checklist gemaakt voor zaken rondom uw personeelsplanning en urenregistratie. Hiermee gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Wijziging rekeningnummer Mijnrooster BV

Beste klant van Mijnrooster,

Ons rekeningnummer is per direct gewijzigd naar NL98 INGB 0008 4239 67 ten name van Mijnrooster BV. Dit nieuwe rekeningnummer zult u vanaf nu ook vinden op de factuur. Ook openstaande facturen kunnen op dit nummer betaald worden.

Met vriendelijke groet,

Het Mijnrooster team

Nieuwe gang van zaken en implementaties op afstand

Sinds de uitbraak van COVID-19 hebben er bij pLAN8 verschillende veranderingen plaatsgevonden. Zo werken we als het kan van huis uit en houden we op kantoor 1,5 meter afstand. Onze wekelijkse meetings vinden nog steeds plaats, maar dan online via videobellen. Ook implementatie, workshops en trainingen worden zo veel mogelijk via videobellen gedaan.

Biometrische tijdregistratie is goed te implementeren!

Naar aanleiding van een recent persbericht over een recordboete na gebruik van vingerafdrukken voor tijdregistratie, vind je hier een reactie op dit vonnis van de Autoriteit Persoonsgegevens en de acties die je kunt ondernemen. Wij vinden een reactie noodzakelijk, aangezien wij deze dienstverlening aanbieden en menen dat deze oplossing prima te gebruiken is binnen een bedrijf, mits goed geïmplementeerd.