Kalender aanvragen

Home»Personeelsplanning»Kalender aanvragen

Allereerst willen u bedanken voor uw interesse in onze organisatie en de aanvraag voor een gratis jaarkalender.

Onze jaarkalenders met doosje en notitieblaadjes worden normaal gesproken aangevraagd door klanten en relaties die bekend zijn met onze organisatie. Echter omdat onze kalender dit jaar terecht is gekomen op meerdere websites voor gratis producten zijn er veel meer aanvragen binnengekomen dan verwacht, waardoor de kalenders binnen zeer korte termijn op waren. Omdat de aanvragen vielen onder voorwaarden zolang de voorraad strekt, kunnen we uw aanvraag voor een gratis kalender helaas niet honoreren.

Om de aanvragers die we niet kunnen voorzien van een kalender tegemoet te komen, vindt u op deze pagina een link om onze gratis jaarkalender te downloaden, waarna u deze zelf kunt afdrukken.

Mocht u interesse hebben in een professioneel online personeelsplanning systeem kunt u terecht op onze website www.mijnrooster.nl.

Link naar downloadbare versie jaarkalender: https://mijnrooster.nl/Mijnrooster_jaarkalender_2020.pdf

kalender

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan