Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Kalender aanvragen

Home»Personeelsplanning»Kalender aanvragen

Als u klant bent van mijnrooster kunt u onze bureaukalender geheel vrijblijvend aanvragen via onderstaande formulier. U ontvangt de jaarkalender met weeknummers in een handig doosje zodat u deze neer kunt zetten waar u wilt. In het doosje vindt u ook nog een notitie blokje en een overzicht van de vakanties en vrije dagen.

  Naam: *

  Bedrijf: *

  Functie:

  Adres: *

  Postcode en woonplaats: *

  E-mail adres: *

  Telefoonnummer:

  * Deze velden zijn verplicht

  Mijnrooster gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om de gratis kalender toe te sturen hierna zullen we uw gegevens verwijderen.

  Als u geen klant bent van mijnrooster of zelf de kalender wilt uitprinten vindt u hier een downloadbare versie: https://mijnrooster.nl/Mijnrooster_jaarkalender_2020.pdf

  kalender

  Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

  Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


  Probeer mijnrooster gratis

  Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

  Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

  Vraag een quickscan aan