Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Partners

Payroll Group

Payroll GroupPayroll Group is dè specialist op gebied van salaris met een 360° visie. Vanuit het middelpunt salaris en belonen verzorgen wij continuïteit en kwaliteit op de HR, salaris of financiële administratie. Ga naar de website van Payroll Group.

 

Easy Secure

EasySecure richt zich op 5 specifieke oplossingen: Tijdregistratie, Aanwezigheidsregistratie, Bezoekersregistratie, Projectregistratie en Toegangscontrole. De diverse hardware oplossingen bestaan uit intelligente kaartlezers / wandlezers, vingerscans, gezichtsherkenning ,codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen / sloten… Lees verder

 

Emma at Work

Emma at WorkEmma at Work is een non-profit uitzendbureau voor jongeren met een lichamelijke chronische ziekte of beperking en bemiddelt deze jongeren naar een vakantiebaan, bijbaan of vaste werkplek. Bekijk hier een artikel van Emma at Work over pLAN8. Of; Ga naar de website van Emma at Work.

 

Progress ICT

Progress ICTProgress ICT N.V. is een gerenommeerd Surinaams ICT bedrijf die zowel de lokale markt, alsmede in de hele regio, waaronder Zuid Amerika, het Caribische gebied en de zuidelijke staten van de USA, voorziet van hoogwaardige ICT-producten en diensten aan de private- en publieke sector. Ga naar de website van Progress ICT.

 

PLNR

Progress ICTPLNR biedt eigentijdse, online en betaalbare planningsoplossingen specifiek voor de zorg. De nieuwste generatie planningssoftware met alle denkbare functionaliteiten en rapportages voor dienstroosterplanning en artsenplanning. Ga naar de website van PLNR.

 

Datafox

Datafox – de Duitse leverancier van innovatieve systemen voor elektronische data collectie is technologische leider in embedded systemen voor het verzamelen van gegevens.

Datafox is tevens producent van vaste, mobiele apparaten en industriële PC’s voor het gebruik van time management, toegangscontrole, het verzamelen van gegevens, machine data-acquisitie en het voertuig data-acquisitie / Telematica. Ga naar de website van Datafox.

 

pLAN8 Consultancy & Development

pLAN8pLAN8 ondersteunt en adviseert bedrijven en organisaties bij soms zeer complexe vraagstukken op het gebied van arbeidstijdmanagement en personeelsplanning. Ons advies is er op gericht om deze onderwerpen een sleutelrol te laten spelen binnen uw organisatie. Daarbij adviseren we desgewenst op elk businessniveau en maken wij gebruik van de door onszelf ontwikkelde pLAN8-stappen® methode. Ga naar de website van pLAN8.

 

Nmbrs

NmbrsNmbrs ® is een online HR- en salarisapplicatie, waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountantskantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren. Ga naar de website van Nmbrs.

 

Kindplanner

Kindplannermijnrooster.nl is gekoppeld met Kindplanner. `Het Nieuwe Werken voor de Kinderopvang`. De koppeling zorgt voor een overzicht van de minimale bezetting van medewerkers gebaseerd op de actuele kindplanning. Neem contact op met Kindplanner voor een volledige, modulaire oplossing voor de kinderopvangbranche en geschikt voor iedere vorm van opvang: zowel KDV, BSO, TSO en peuterspeelzaal. Ga naar de website van Kindplanner.

Rostima

RostimaRostima is een wereldwijde leider in de ontwikkeling en implementatie van intelligente Enterprise Workforce Planning en Management Software systemen voor complexe werkomgevingen. Het in 2001 opgericht bedrijf specialiseert zich in havens, luchtvaart en logistiek. Dit zijn gevaarlijke en complexe werkomgevingen die vertrouwen op een efficiënte inzet van dure state-of-the-art technologie en apparatuur, bediend door goed opgeleid personeel. Ga naar de website van Rostima.

Masters in Payroll & HR

“Masters in Payroll & HR” en “Masters in Payrolling” is een organisatie met een landelijk netwerk van professionele dienstverleners in het accountancy domein.
De organisatie is opgericht door Jos Achterberg, die al het grootste deel van zijn professionele carrière op het snijvlak van ICT en HR/Payroll en accountancy werkzaam is. Ga naar de website van Masters in Payroll & HR.

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan