Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Referenties

Onze klanten over mijnrooster

Wij vertellen graag over mijnrooster maar het is natuurlijk ook heel belangrijk wat onze klanten van ons vinden. Op klantenvertellen.nl kunt u al onze reviews vinden en zelf ook een review achterlaten.

“Geen omkijken meer naar”
~Henk van Moorsel, Hoofd Administratie Adruu
Naast vast personeel maakt Adruu ook gebruik van personeel via uitzendbureau’s. Eén keer per week logt het uitzendbureau zelf in bij mijnrooster en haalt de gewerkte uren van haar personeel uit het systeem. Hierdoor is het voor Adruu niet meer nodig om zelf de uren bij elkaar te zoeken en door te sturen naar het uitzendbureau.
“Goede service en duidelijke uitleg, elke keer weer.”
“Dankzij MijnRooster heeft iedereen in de organisatie inzicht in zijn rooster, verlof en andere standen.”
“Compleet en overzichtelijk planning systeem”
~Stadstriathlon Weert
We organiseren 1 x per jaar een 3-daags evenement met hulp van gemiddeld zo’n 400 vrijwilligers van andere sportverenigingen. Met behulp van mijnrooster.nl kunnen onze vrijwilligers via de website inschrijven en worden gelijk in mijnrooster.nl geplaatst incl. hun kwalificaties, beschikbaarheid en de vereniging waar ze vanaf komen.

Een greep uit onze klanten

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan