Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Planningsprogramma

Home»Planningsprogramma

Mijnrooster is niet alleen ontwikkeld door programmeurs, maar samen met planners. Zo hebben wij ons planningsprogramma ontwikkeld naar de wensen van de planner. Om u een inzicht te geven van wat mijnnrooster kan, hebben wij alle functionaliteiten een rij gezet.

Administratie van het bedrijf en de medewerkers
Op een eenvoudige manier kunt u de organisatiestructuur, functies, NAW-gegevens, contractgegevens, arbeidsverhouding, kwalificaties en dienstroosters van de medewerkers toevoegen.

Standaardplanning van de werknemers
Het is eenvoudig om diensten voor één of meerdere weken aan te maken. Na het aanmaken, kunnen de diensten herhaald worden voor een periode naar keus. Daarnaast kun u snel en eenvoudig een vakantieplanning maken met de hulp van het personeel.

Standenregistratie (verlof, ziek en onregelmatigheid)
Bij veranderingen in de planning, zoals ziekte, wordt mijnrooster geüpdatet. Zo beschikt u over de meest recente planning. Daarnaast kunt u in een overzicht zien of er voldoende personeel is ingepland.

Taakbeheer en planning
Aan de diensten kunnen ook voorwaarden gesteld worden. Zo kunt u selecteren op kwalificatie, functie en afdeling. Zodra de diensten zijn aangemaakt, is in één oogopslag te zien of er voldoende medewerkers beschikbaar zijn.

Personeel training
U kunt personeelstrainingen los invoeren in mijnrooster. Daarnaast kunt u behaalde kwalificaties gemakkelijk verwerken in mijnrooster.

Meer dan een planningsprogramma
Het is mogelijk om mijnrooster te koppelen met verschillende systemen, zoals salarisadministratie of personeelsadministratie systemen. Naast een planningsprogramma bieden wij ook een CRM-oplossing. U kunt in mijnrooster verschillende gegevens verwerken van uw klanten en relaties.

Continu back-ups
Op de achtergrond maakt mijnrooster continu back-ups. Op deze manier gaan uw gegevens en planningen niet verloren. Daarnaast maken wij gebruik van moderne rekencentrums die fysiek en softwarematig beveiligd zijn.

Mijnrooster als Cloud applicatie
U heeft alleen een laptop nodig om gebruik te kunnen maken van mijnrooster, er hoeft namelijk geen software worden aangeschaft. Mijnrooster is te gebruiken in een webbrowser. Op deze manier werkt u altijd met de nieuwste versie. Ook heeft u geen omkijken naar eventuele updates.

ATW Controle
Als mijnrooster in gebruik wordt genomen, zorgen wij dat de ATW-regels verwerkt zijn. Zo krijgt u een melding als de regels bij de planning worden overtreden. Bij elke mutatie hoeft er niet meer nagedacht worden over het overtreden van de regels.

Rapportage
Met mijnrooster kunt u makkelijk rapportages uitdraaien. Dit helpt bij het analyseren van de gemaakte planningen en het verbeteren voor in de toekomst.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!