Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Nieuws

Home»Algemeen»Tijdregistratie op verschillende locaties

Tijdregistratie op verschillende locaties

Tijd managen op verschillende locaties met de software van mijnrooster

Bij veel ondernemingen komt het nog voor dat de tijd wordt geregistreerd door middel van pasjes of kloksleutels. Helaas zorgt dit voor veel complicaties. Zo is het kwijtraken van het pasje of sleutel een steeds terugkomende complicatie. Daarnaast kan er met een pasje of sleutel ook makkelijker gefraudeerd worden. Wilt u wel de tijdregistratie van uw onderneming optimaal geregeld hebben? Dat kan! Met de software van mijnrooster is dat mogelijk. Met mijnrooster mobiel kunnen al uw werknemers in en uitklokken. De tijd wordt per minuut geregistreerd en verwerkt in het systeem. Daarnaast is het, met de software van mijnrooster, ook mogelijk om met een vingerafdruk de tijd te registreren. Zo voorkomt u problemen met verloren pasjes.

Mijnrooster mobiel

Wanneer u via uw smartphone naar uw eigen versie van mijnrooster gaat komt u direct op mijnrooster mobiel. Op mijnrooster mobiel vindt u een navigatiestructuur die u naar verschillende functionaliteiten begeleidt. Het belangrijkste is dat u hier gebruik kunt maken van de tijdregistratie, oftewel u kunt hier in en uit klokken. Daarnaast zijn er nog enkele andere zaken te regelen in mijnrooster mobiel. Personeel kan bijvoorbeeld vakantie aanvragen of beschikbaarheid invoeren. De tijd dat de werknemer staat ingeklokt wordt op de minuut nauwkeurig in het systeem geregistreerd. Dus, wanneer u gebruik maakt van tijdregistratie kan mijnrooster mobiel uitkomst bieden.

Tijdregistratie met de vingerafdruk

Wanneer u de tijdregistratie binnen uw onderneming perfect geregeld wilt hebben, is de finger scan het antwoord. De finger scan makt het onmogelijk om te frauderen. Daarnaast werkt het systeem ook nog eens erg fijn en snel. Het enige wat de medewerkers moeten doen is het scannen van de vinger en ze kunnen aan de slag. Tijdregistratie met de vingerafdruk heeft vele voordelen, een daarvan is dat de salarisrapporten steeds accurater worden. Een ander voordeel is dat het mogelijk wordt om de registratie-informatie beschikbaar te stellen voor verschillende functies. HR kan bijvoorbeeld direct zien hoe lang een personeelslid heeft gewerkt en het systeem maakt duidelijk hoeveel uur er is gewerkt op een bepaalde afdeling. Daarnaast is dit systeem in een korte tijd weer terugverdiend, vanwege de kostenbesparing op andere aspecten.