Downloads
Download hier extra bestanden om meer kennis op te doen over personeelsplanning en de bijkomende zaken.

Whitepaper effectief plannen

Via het formulier links kunt u de whitepaper over effectief plannen downloaden. In deze whitepaper vindt u tricks & tips van echte experts op het gebied van personeelsplanning. 

 

Heeft u na het lezen van de whitepaper vragen of bent u geïnteresseerd in mijnrooster geworden? Via de contactpagina kunt u altijd contact met ons opnemen en wij vertellen u graag meer over onze organisatie en de diensten die wij leveren. 

Brochure partner worden

Mijnrooster is altijd op zoek naar nieuwe partners. Daarom biedt mijnrooster de mogelijkheid om de door ons ontwikkelde software aan te bieden bij uw klanten! Bent u bijvoorbeeld een accountant of salarisadministrateur en heeft u genoeg van het vele administratieve werk? Wilt u uw klanten op een meer strategische manier adviseren? Download dan de brochure via het formulier rechts van u en bekijk welke voordelen mijnrooster u kan bieden.

Informatie over personeelsplanning

Op deze pagina vindt u belangrijke extra informatie en bestanden over personeelsplanning. Hiermee kunt u uw kennis vergroten en efficiënter te werk gaan tijdens uw planningsproces. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.