Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Online planning maken

Home»Online planning maken

Een planning maken kan een lastige klus zijn. Helemaal naar mate het bedrijf groeit in het aantal locaties en medewerkers. U kunt al snel door de bomen het bos niet meer zien. Steeds meer bedrijven beloven dat zij ervoor kunnen zorgen dat u via een online planning snel en eenvoudig kunt plannen. De praktijk wijst uit dat dit over het algemeen niet opgaat.

Mijnrooster is op gericht in 2001. Onze jarenlange ervaringen brengen wij terug in ons planningsysteem. Wij zijn continu bezig om onze software te verbeteren, zo zorgen wij dat mijnrooster betrouwbaar is en blijft. U heeft te maken met veel verschillende factoren die invloed hebben op elkaar. Wij zorgen dat een mutatie in uw planning doorwerkt in de rest van de planning. Zo worden gevolgen hiervan overzichtelijk en kunt u erop in spelen.

Ons planningsysteem is gemaakt door planners voor planners. Alleen planners weten waar de bottle necks zitten bij het maken van planning. Zo bieden wij een planningssysteem dat door programmeurs en planners is gemaakt, om u het zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze IT’ers hebben van mijnrooster een cloud applicatie gemaakt met verschillende koppelingen. Zo kan ons online planningsysteem gekoppeld worden aan de meeste salarisadministratie, verzuimbeheer en personeelsadministratie systemen. Mijnrooster is meer dan alleen een planningsysteem het zorgt dat de output betrouwbaarder wordt. Verder kun u in principe overal een planning maken en heeft u alleen een laptop of desktop nodig.

Geen één planning is hetzelfde. Daarom gaan wij eerst met u in gesprek, zodat wij uw wensen en eisen in kaart kunnen brengen. Verder komen wij graag te weten waar u nu met uw planning tegen aanloopt. Zo kunnen onze programmeurs het planningsysteem aanpassen aan uw organisatie.

Met onze overstapservice, zorgen wij dat u zo snel mogelijk en zonder te veel moeite, aan de slag kunt met het maken van de online planning. Wij zetten uw gehele planning over in mijnrooster of het nou in Excel staat, op papier, een white board of op een ander manier is verwerkt, wij zorgen dat u zonder enig probleem gebruik kunt gaan maken van mijnrooster.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen in plannen, neem gerust contact met ons op.