Online personeelsplanning gebaseerd op uw doelstellingen

Dé ideale personeelsplanning bestaat niet. Dit verschilt namelijk per organisatie. Daarom biedt mijnrooster geen kant-en-klare modules voor personeelsplanning, maar denken en ontwikkelen wij continu met u mee. Uw personeelsplanning is hierdoor altijd afgestemd op uw specifieke wensen en doelen. Nu en in de toekomst! 

Duidelijke overzichten bieden de beste inzichten

Duidelijke overzichten en rapportages: hier blinkt mijnrooster in uit. Dit is namelijk dé basis voor een zo efficiënt mogelijke personeelsplanning. Welke diensten moeten worden gevuld? Wat is de minimale bezetting? Welke medewerkers zijn beschikbaar? Wie hebben een vast dienstverband en wie zijn flexibel inzetbaar? Wat zijn de kwalificaties? Wat zijn de voorkeuren qua werkdagen? En hoe staat het met de vakantiedagen? Door het overzicht te bewaren in uw personeelsplanning, kunt u precies genoeg medewerkers inplannen en kan het werk efficiënt en op een kwalitatief goede manier worden uitgevoerd. Door in uw personeelsplanning rekening te houden met de mogelijkheden en wensen van werknemers creëert u bovendien meer werkplezier.

Gekenmerkt door eenvoud

Gemak dient de mens. Daarom zorgen wij ervoor dat de dashboards in mijnrooster alleen de informatie bevatten die u nodig heeft. Met de juiste informatie en het hoge gebruikersgemak is uw personeelsplanning in mijnrooster eenvoudig en snel te maken. Bekijk alle functionaliteiten en ontdek hoe gemakkelijk het samenstellen van een rooster is. 

De voordelen van mijnrooster voor uw personeelsplanning:

U bewaart het overzicht

Dankzij de grafische weergave van taken en beschikbaar personeel ziet u in één oogopslag of er voldoende gekwalificeerde medewerkers aanwezig zijn – ook bij grote aantallen medewerkers verspreid over verschillende locaties.

U bespaart tijd & geld

Op basis van de taakplanning worden diensten eenvoudig ingepland en herhaald voor een langere periode. Wijzigingen zoals verlof en ziekte worden automatisch bijgewerkt. U bent hierdoor minder tijd kwijt met (handmatig) roosteren.

U heeft altijd de juiste (hoeveelheid) mensen op de juiste plek

Door precies genoeg medewerkers in te plannen met de juiste kwalificaties wordt het werk efficiënt en op een kwalitatief goede manier uitgevoerd.

U verhoogt de betrokkenheid en het werkplezier van medewerkers

Mijnrooster biedt medewerkers de mogelijkheid om onderling te ruilen, zelf diensten in te plannen, verlof en afwezigheid aan te vragen en altijd en overal de personeelsplanning in te zien.

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.