Voor elk branche een oplossing!

Personeelsplanning op maat

Door de ingebouwde flexibiliteit van mijnrooster zijn wij in staat om samen met u, snel en eenvoudig, de juiste planning in te regelen voor u business. Of u nu veel vast personeel heeft op basisroosters of werkt met een flexibele schil, onze oplossingen sluiten aan op uw planproces. Kijk voor onze specifieke oplossingen bij de verschillende branches.

Productie

Tijdregistratie gekoppeld aan toegangscontrole. Rapporten en dashboard met urenregistraties beschikbaar in mijnrooster.

Retail

Duidelijke overzichten van verschillende vestigingen. Aanwezigheidsregistratie met mijnrooster Mobile en/of gekoppeld met de kassasystemen. Urenrapportage per vestiging incl. koppeling met HR/Salarisadministratie.

Agricultuur

Gebruik van tijdregistratie voor bijv. tuinders/kwekers. Voor tuincentra is plannen op extra drukte en berekening jaaruren mogelijk

Beveiliging

Overzichtelijke planning van projecten/klanten. Tijdregistratie met mobiel inclusief positiebepaling en kilometerberekening ten behoeve van reiskosten. Klantenlogin mogelijk.

Callcenters

Planning gebaseerd op berekende minimale bezetting. Inschrijven op openstaande diensten met filter van selecties. Diensten kunnen worden aangeboden op de online marktplaats.

Dienstverlening

Overzicht van taken gebaseerd op bijvoorbeeld reserveringen. Planning van diensten gebaseerd op taken. Marktplaats voor het inschrijven of aanbieden van diensten.

Horeca / Hotels

Planning op afdelingen en vereiste bezetting. Overzicht van bezetting per uur/dag. Budgetteren en kostenoverzicht van de planning/personeelskosten.

Kinderopvang

KindPlanner Personeel heeft in de koppeling de berekening van de kindratio opgenomen. In mijnrooster is een duidelijke dashboard beschikbaar voor het overzicht van de juiste minimale bezetting.

Logistiek

Duidelijke overzichten van mogelijke onder of overbezetting. Kosten en productiviteit is in een dashboard in mijnrooster beschikbaar.

Luchtvaart

Plannen op normen per type vliegtuig/afhandeling specifieke activiteiten.

Overheid

De separate overheidsregelingen of CAO's kunnen worden opgenomen in mijnrooster.

Sport

Voor de planning van zwembad bezetting of sportschool bezetting heeft mijnrooster een overzichtelijk plan dashboard. Tijdregistratie en loonadministratie is eenvoudig te koppelen.

Uitzendbranche

Voor de bezetting van extra diensten bij klanten is mijnrooster ingericht met de functies: lege diensten, kwalificatie selecties en scenario overzichten om diensten efficiënt en snel te bezetten.

Zorg

Voor de zorg is mijnrooster verder ontwikkeld in PLNR. Voor tandartspraktijken en huisartspraktijken is mijnrooster al zeer geschikt.

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.