Mobiele omgeving

mijnrooster heeft gekozen voor  een Progressive Web App (PWA). Simpel gezegd zijn PWA’s responsive websites die ook als app kunnen worden geïnstalleerd op een smartphone. Het grote voordeel hiervan is dat PWA’s op meerdere platformen werken. De meest belangrijke functies:

Diensten bekijken

Voor de gebruikers zijn de diensten in te zien per dag of werkweek. Inclusief de indien van toepassing bedrijfsonderdelen of afdelingen.

Verlof aanvragen

Mobiel verlof aanvragen is natuurlijk mogelijk. Eenvoudig voor de gewenste periode en/of uren. Samen met de leidinggevende ontvangt de gebruiker een e-mail. Na goed- of afkeuring ook een bevestiging.

Verlofuren inzien

Van de opgebouwde verlof of overuren standen is een overzicht beschikbaar. Voor de aanvragen van verlof of inzage in rest standen standen belangrijk.

Beschikbaarheid opgeven

Voor het opgeven van beschikbaarheid of dagen/uren van niet beschikbaar is in mijnrooster mobile een eenvoudige functie beschikbaar. De opgegeven beschikbaarheden zijn te zien op de dag/weekoverzichten.

Teamrooster inzien

Vaak is het voor ruilverzoeken belangrijk om te zien welke collega's in de planning staan. Of inzage in met wie werk ik vandaag of deze week.

Marktplaats

Behalve ruilen is ook de marktplaats een prima oplossing om collega' s te zoeken die je dienst overnemen. Ook is de marktplaats geschikt om inzage te krijgen in nog beschikbare diensten.

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.