Werken met tijdregistratie

Naast het inplannen van uw personeel met mijnrooster, kunt u ook tijdregistratie toevoegen. Een medewerker kan vooraf zien voor welke tijden hij/zij staat ingepland en kan op de dag zelf in- en uitklokken. Het proces van in- en uitklokken kan via externe tijdregistratie modules, mobiele omgeving of laptop/PC. Met deze tijdregistratie krijgt u inzicht in de uren, die uw personeel werkt of afwezig is en kunt u deze informatie gebruiken in de urentelling en verloning. 

Op onze tijdregistratie module voor aan de muur kan in en uit geklokt worden met een pasje, tag of vingerafdruk (biometrie). Door een vingerafdruk te gebruiken ter identificatie, wordt fraude onmogelijk terwijl de accuratesse enorm toeneemt en er is nooit meer gedoe over vergeten codes of kwijtgeraakte passen. Houd er echter wel rekening mee dat de medewerker vrijwillig toestemming moet geven voor het gebruik van zijn vingerafdruk en dat deze toestemming ook gedocumenteerd moet worden. Biedt ook alternatieven aan zoals een pasje of tag. Klik hier voor meer informatie hierover.

Meer dan 7.000 organisaties hebben de laatste jaren gekozen voor tijdregistratie op basis van biometrie. En dat is niet voor niks. Zij ervaren als geen ander het gemak van biometrie en de uitgebreide koppelingsmogelijkheden met andere oplossingen. Van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning.

Het is mogelijk om eenvoudig te beginnen en door te groeien naar een volledig geautomatiseerd systeem met de juiste controle- en goedkeuringsslagen. Alles uiteraard digitaal. Ideaal is de mogelijkheid om te klokken op afdelingsniveau, waardoor er meer informatie over planning en realisatie beschikbaar is.

De juiste informatie is voor iedereen beschikbaar. HR ziet bijvoorbeeld hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest. Een afdelingsmanager wil juist weten hoeveel uur er op zijn afdeling gemaakt is. Er is dus nooit meer onduidelijkheid voor de verschillende managers.

De oplossing van tijdregistratie is voor iedere organisatie geschikt. Van supermarkt tot en met ziekenhuis en van een industriële omgeving tot en met een camping. Veel organisaties hebben het gemak inmiddels tot grote tevredenheid ontdekt. De oplossing werkt kostenbesparend en verdient zichzelf in korte tijd terug.

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.

Alternatief: urenregistratie door de werknemer

Is tijdregistratie niet precies de oplossing die u zoekt? Kan dan een naar urenregistratie door de werknemer.