Verhoog uw toegevoegde waarde als dienstverlener met mijnrooster
Voeg Personeelsplanning en Tijdregistratie toe aan uw dienstenpakket tegen gunstige tarieven. Gekoppeld aan uw favoriete salaris pakket, efficiënt en betrouwbaar.

Word partner van mijnrooster: Ontdek de voordelen

  • Door partner te worden van mijnrooster kunt u uw dienstenpakket richting uw klanten uitbreiden en uw omzet en marge verhogen. Samen met ons werken aan een betere personeelsplanning voor uw klanten.
  • Minder administratief en meer advies over belangrijke zaken in de tijd die overblijft door geautomatiseerde processen. Steek tijd in dingen die er echt toe doen en intensiveer de relatie met uw klanten. 
  • Controleerbare en betrouwbare input voor verloning door koppeling met salarissystemen, minder foutieve invoer en dus minder correcties achteraf.
  • Kijk mee met de planning van uw klant, controleer de uitvoering van (CAO) regelingen vooraf en verhoog de kwaliteit van de verloning achteraf.
  • Als partner kunt u altijd op ons rekenen voor advies over personeelsplanning, uitvoering van CAO-regelingen, implementatie, support en training. U staat er nooit alleen voor.

Hoogwaardige salaris input

Verloning is de basis van uw dienstverlening. Er is niets frustrerender dan maandelijks weer het gevecht aan te gaan met oncontroleerbare gegevens, vol met fouten, die ook nog handmatig ingeklopt moeten worden. Door de data gecontroleerd en in het juiste format rechtstreeks uit mijnrooster te ontvangen, wordt het verwerken van de maandelijks variabele looncomponenten een fluitje van een cent. De kwaliteit van de salaris output zal sterk toenemen, het aantal TWK mutaties afnemen en de tevredenheid van de klant toenemen. Na verloning kan indien gewenst de correcte loonstrook direct via mijnrooster ingezien worden door de medewerkers. Wordt partner van mijnrooster.

Breid uw toolbox uit met onze flexibele oplossing voor Personeelsplanning en Tijdregistratie

Dankzij de flexibiliteit van onze software kunt u uw gegarandeerd een passende oplossing aanbieden voor de personeelsplanning, welke is afgestemd op de behoeften van uw klant. Wij helpen daarbij en staan altijd klaar voor advies en om eventuele vragen en problemen direct te tackelen. Integreer onze oplossing in uw toolbox, in de eigen huisstijl met volledige ondersteuning en een gunstig tarief. Wordt partner van mijnrooster

Salarisadministrateur met kladblok in zijn hand

Vul het formulier in om de brochure te ontvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download de brochure!

Bent u benieuwd hoe mijnrooster waarde kan toevoegen voor uw organisatie? Download de brochure via het formulier aan de linkerkant. Ook kunt u contact opnemen via onze contactpagina

Een greep uit onze partners

Koppelingen met mijnrooster

Mijnrooster kan gekoppeld worden met verschillende applicaties, bijvoorbeeld voor het verwerken van de HRM- en loonadministratie. Gegevens kunnen hierdoor eenvoudig worden uitgewisseld. Staat uw gewenste applicatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een greep uit de mogelijkheden:

Google Maps