Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Waarom mijnrooster

Home»Personeelsplanning»Mijnrooster»Waarom mijnrooster

mijnrooster is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Dankzij onze ervaring, verzorgt mijnrooster sinds 2004 de meest complete webbased personeelsplanning oplossing voor bedrijven en instanties van elke grootte. Dit betekent dat mijnrooster voor iedere gebruiker 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is op iedere plek met een internetverbinding. Waarom mijnrooster? Omdat wij u het volgende beloven:

Macbook-S-mijnrooster-dagplanning

Uw planning werkt in mijnrooster

Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.

In een oogopslag zien of alles klopt

Het maakt niet uit hoeveel medewerkers u plant en op hoeveel locaties deze mensen werken. Wanneer u uw planning binnen mijnrooster maakt, ziet u in één oogopslag of iedereen op de juiste plek zit.

Macbook-S-mijnrooster-weekplanning

mijnrooster_logo300_2

Gemaakt door planners en daarom perfect voor planners

Bij mijnrooster weten we hoe ingewikkeld de personeelsplanning kan zijn omdat onze ontwikkelaars niet allemaal techneuten zijn, maar juist uw vak delen. Wij zijn planners en delen daarom uw visie! Omdat wij planners zijn, weten wij wat planners nodig hebben.

Het nieuwe plannen

mijnrooster is een cloud applicatie met handige koppelingen, waardoor onze applicatie veel meer is dan een planners-software alleen. U heeft altijd en overal beschikking over uw planning. Daarnaast beschikt mijnrooster over koppelingen met de meeste salarisadministratie, verzuimbeheer en personeelsadministratie systemen. mijnrooster is het nieuwe plannen!

Macbook-S-mijnrooster-personen

Snel aan de slag dankzij onze overstap service

U wilt snel en zonder al te veel moeite aan de slag met uw online planning, dat begrijpen wij. Daarom helpen wij u met onze overstap service bij het overzetten van uw huidige planning in mijnrooster. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat, wij zorgen dat deze snel en zonder complicaties in uw eigen mijnrooster omgeving komt te staan.

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan