Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Tarieven

4,-

Per actieve medewerker per maand
Geen andere bijkomende kosten

Hierin is inbegrepen:

Uw eigen mijnrooster omgeving geschikt voor personeelsplanning en urenregistratie

mijnrooster is geschikt voor de meest verschillende branches. Door het gebruik van mijnrooster.nl is de planning transparant en door alle medewerkers te raadplegen. Bij mijnrooster weten we hoe ingewikkeld de personeelsplanning kan zijn omdat onze ontwikkelaars niet allemaal techneuten zijn, maar juist uw vak delen. Wij zijn planners en delen daarom uw visie! Omdat wij planners zijn, weten wij wat planners nodig hebben.

Compleet HRM & CRM administratie

mijnrooster biedt een volledige oplossing aan, geen modules met extra kosten achteraf. Een CRM geschikt voor de administratie van klanten/projecten en leveranciers zoals uitzendbureau’s. Een koppeling naar de financiële administratie incl. grootboeknummer is mogelijk. Vanzelfsprekend heeft mijnrooster.nl een HRM administratie incl. kwalificaties, een koppeling met Google t.b.v. km berekeningen en vergoedingen, upload van contracten enz.

Mijnrooster mobiel

Met miijnrooster mobiel kunt u overal uw rooster bekijken, uw beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Verder is het via de mobiele versie ook mogelijk om lege diensten aan te vragen, uw vakantie standen in te zien en uw loonstroken raad te plegen.

Lees meer over mobiele versie

Support en toegang tot ons kenniscentrum

Mijnrooster.nl heeft geen handleiding zoals dit tot voor kort gebruikelijk was. mijnrooster.nl heeft een online kenniscentrum. Klanten kunnen deze 24/7 raadplegen en instructies vinden m.b.v. screenshots, instructies en korte filmpjes. Ons support team breid het kenniscentrum steeds verder uit op basis van de meest voorkomende klantvragen. En de constante ontwikkelingen van nieuwe functionaliteit word up-to-date toegevoegd.

Uit te breiden met:

Rapportage in uw eigen CAO

mijnrooster beschikt over een CAO module.Voor klanten richten wij deze per branche inclusief uitzonderingen in. Ook personeelsregelingen of andere uitzonderingen met toeslagen in tijd of geld richten wij op maat in. Door de koppelingen met de meest voorkomende loonadministratie systemen word de data over toeslagen betrouwbaar online overgebracht. Geen handmatige berekeningen meer achteraf.

Tijdregistratie met eventuele biometrische tijdregistratie modules

Naast tijdregistratie via onze mobiele omgeving of de desktop omgeving bieden we ook tijdregistratie aan via biometrische modules. Onze biometrische modules identificeren medewerkers met behulp van de finger scan in plaats van de pasjes en vaak verloren badges, password, of sleutels. Omdat medewerkers gevraagd wordt hun vinger te laten lezen ter identificatie, wordt fraude onmogelijk terwijl de accuratesse enorm toeneemt. Hierdoor is het ook mogelijk steeds accurate salaris rapporten te produceren en kosten te reduceren.

Lees meer informatie over tijdregistratie

Koppeling met verschillende salaris administraties

Wanneer je werkt met mijnrooster is het mogelijk om ook externe oplossingen te koppelen. Zo is mijnrooster bijvoorbeeld gekoppeld met de meest gebruikte loonadministratie pakketten. Door deze koppelingen is het nu o.a. ook mogelijk de loonstroken in mijnrooster te plaatsen.