Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

mijnrooster mobiel

Door uw mijnrooster versie te bezoeken via uw internet browser op uw smartphone komt u automatisch op de mobiele versie van mijnrooster. In deze mobiele versie vindt u enkele mijnrooster functionaliteiten geoptimaliseerd voor uw smartphone. Zo is het via mijnrooster mobiel mogelijk om het volgende te doen:

  • Uw diensten opzoeken in dag en week overzicht
  • Vakantie aanvragen
  • In en uit klokken (als u gebruik maakt van tijdregistratie)
  • Uw beschikbaarheid invoeren
  • Extra werk aanvragen
  • Uw standen zoals vakantie uren nakijken

mijnrooster-mobiel-start-week

mijnrooster-mobiel-vakantie-aanvraag

Vakantie aanvragen

Voor uw personeel is het eenvoudig om via de mobiele versie van mijnrooster vakantie aan te vragen. Het is mogelijk om voor een gedeelte van de dag, een hele dag of meerdere dagen verlof in een keer aan te vragen. Via het status overzicht kan men controleren of een verlof aanvraag al is goedgekeurd of afgekeurd.

Als een medewerker een vakantie aanvraag indient, ontvangt de manager van deze persoon hier een e-mail van. Voor de planner verschijnt de aanvraag onder andere in de planning op de dag zelf en in de widget “Open aanvragen”.

In en uit klokken

Maakt u gebruik van tijdregistratie dan kan mijnrooster mobiel een ideale oplossing zijn om uw personeel te laten in en uit klokken. De kloktijden zullen dan op de minuut nauwkeurig in het systeem komen te staan. Eventueel is het nog mogelijk om hier een afronding op te laten berekenen.

mijnrooster-mobiel-in-uit-klokken

mijnrooster-mobiel-in-uit-klokken

Optioneel: Zelf medewerkers diensten laten aanpassen

In sommige organisaties wordt er zo variërend gewerkt dat het wenselijk is dat medewerkers zelf hun diensten kunnen aanpassen. Hiervoor hebben wij een functionaliteit ontwikkeld die het mogelijk maakt voor medewerkers om de diensten van de afgelopen week aan te passen. Deze aangepaste diensten worden dan herkenbaar weergegeven voor de planners in de planning.