Kunt u een uurtje online ondersteuning gebruiken? Direct afspraak maken

Koppelingen

Easy Secure

EasySecure richt zich op 5 specifieke oplossingen: Tijdregistratie, Aanwezigheidsregistratie, Bezoekersregistratie, Projectregistratie en Toegangscontrole. De diverse hardware oplossingen bestaan uit intelligente kaartlezers / wandlezers, vingerscans, gezichtsherkenning ,codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen / sloten… Lees verder

 

Visma Nmbrs

Visma Nmbrs is een online HR- en salarisapplicatie, waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountantskantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren.

 

Afas

koppeling afasMet AFAS software optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in de organisatie. Zo vergroot u de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijf.

 

Comandi

koppeling comandiComandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn. Met Comandi bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit!

Datafox

Datafox is producent van vaste, mobiele apparaten en industriële PC’s voor het gebruik van time management, toegangscontrole, het verzamelen van gegevens, machine data-acquisitie en het voertuig data-acquisitie / Telematica.

 

Visma.net HRM & Payroll

Visma.net is een volledig geïntegreerd hrm & payroll-systeem. Hierdoor is er geen kans op dataverlies, vertraging of foutieve berekeningen, maar realtime verwerking van iedere mutatie, direct inzicht in salarisconsequenties en al uw hrm- en salarisgegevens op één plaats beschikbaar.

 

Loket.nl

koppeling_loketLoket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en personeel. Werkgevers, werknemers en accountant werken slim samen met onze salarissoftware. Ruim 100.000 werkgevers en meer dan 900.000 werknemers maken al gebruik van Loket.nl… Lees verder

 

Workbee

Workbee is een bedrijf dat op een zeer veilige manier de bezorging van data verzorgt. Workbee koppelt, als onafhankelijk integratie portal, vrijwel alle applicaties met elkaar. Data van uw applicatie met betrekking tot HRM, planning, verzuim of salaris worden gesynchroniseerd met een andere applicatie. Hierdoor beschikken alle betrokken partijen in uw zakelijk netwerk tijdig over relevante informatie.

Unit4

koppeling_nmbrsUNIT4 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt standaard bedrijfssoftware en daaraan gerelateerde diensten voor verschillende sectoren.

 

Visma | Raet

Met decennia ervaring in HR was Visma|Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen. Wij zijn er voor hen. En voor u, om uw ambities te helpen realiseren.

 

Harmonizer

Harmonizer is een online synchronisatie-dienst die het mogelijk maakt om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen. Als digitale ‘lijm’ verbindt Harmonizer al uw waardevolle bedrijfssystemen op eenvoudige wijze, zodat gebruikers altijd op de juiste plek toegang krijgen tot de juiste informatie.

 

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan