Koppelingen

Easy Secure

koppeling_easy-securemijnrooster.nl is gekoppeld aan de tijdregistratie modules van Easy Secure, de nummer 1 in biometrie. Voor alle toepassingen in verschillende branches biedt mijnrooster.nl flexibel betaalbare biometrische oplossingen voor tijdregistratie.

 

Nmbrs

koppeling_nmbrsNmbrs ® is een online HR- en salarisapplicatie, waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountantskantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren.

 

Afas

koppeling afasMet AFAS software optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in de organisatie. Zo vergroot u de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijf.

 

Comandi

koppeling comandiComandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn. Met Comandi bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit!

 

Datafox

Datafox is producent van vaste, mobiele apparaten en industriële PC’s voor het gebruik van time management, toegangscontrole, het verzamelen van gegevens, machine data-acquisitie en het voertuig data-acquisitie / Telematica.

 

Loket.nl

koppeling_loketLoket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en personeel. Werkgevers, werknemers en accountant werken slim samen met onze salarissoftware. Ruim 100.000 werkgevers en meer dan 900.000 werknemers maken al gebruik van Loket.nl… Lees verder

 

Absentiemanager

koppeling_absentiemanagerAls verzuimapplicatie is Absentiemanager een bedrijfszekere, onderhoudsvrije en browseronafhankelijk systeem voor online verzuimbeheer. Naast het terugdringen van verzuim ondersteunt Absentiemanager als webbased verzuimsoftware ook effectieve reintegratie van uw werknemers.

Unit4

koppeling_nmbrsUNIT4 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt standaard bedrijfssoftware en daaraan gerelateerde diensten voor verschillende sectoren.

 

Raet

koppeling RaetMet decennia ervaring in HR was Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen.

 

Vandaag nog aan de slag met mijnrooster?

Wilt u vandaag nog aan de slag met mijnrooster en zelf ervaren hoe goed een online planningsapplicatie kan werken? Start dan nu uw 30 dagen proef versie en begin vandaag nog met plannen!


Probeer mijnrooster gratis

Nieuwsgierig naar wat mijnrooster voor u kan doen?

Met een quickscan kunnen wij u binnen één dag inzicht geven in de huidige status van uw planningsproces én bieden we u een verbeterplan. Uiteraard kunnen we u na deze quickscan helpen met de implementatie van de verbeterpunten.

Vraag een quickscan aan