Adruu werkt al enkele jaren met mijnrooster. Ze gebruiken mijnrooster onder andere voor de personeelsplanning, urenregistratie, verlofplanning en tijdregistratie.

Toegang voor uitzendbureau’s

Naast vast personeel maakt Adruu ook gebruik van personeel via uitzendbureau’s. Eén keer per week logt het uitzendbureau zelf in bij mijnrooster en haalt de gewerkte uren van haar personeel uit het systeem. Hierdoor is het voor Adruu niet meer nodig om zelf de uren bij elkaar te zoeken en door te sturen naar het uitzendbureau. Verder hoeft het uitzendbureau niet meer met urenbriefjes te werken die afgetekend moeten worden.

“Geen omkijken meer naar”
Henk van Moorsel
Hoofd Administratie Adruu

Gekoppeld met loonadministratie van Nmbrs

Voor de verloning van het vaste personeel gebruikt Adruu een koppeling met Nmbrs. Hierdoor hoeft er aan het eind van de maand enkel een rappport gegenereerd te worden die alle informatie bij elkaar zet. Met één druk op de knop worden deze gegevens doorgestuurd naar Nmbrs en genereerd Nmbrs op basis van deze gegevens de loonstroken. Deze loonstroken kunnen daarna weer geïmporteerd worden in mijnrooster, zo heeft de medewerkers in één applicatie alle gegevens.

Medewerkers zien verlofstanden op mobiel

Omdat de medewerkers inzicht in hun verlof standen hebben via de mobiele omgeving is het niet meer nodig dat het personeel deze informatie bij de planner moet opvragen.

Benieuwd hoe uw personeelsplanning eruitziet in mijnrooster?

Ervaar zelf hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en efficiënter maakt.